Kooruitvoeringen

Kooruitvoeringen

Een jaarlijks terugkerende happening op de Vrijeschool is de kooruitvoering. Al onze leerlingen hebben het hele schooljaar tijdens de koorlessen geoefend om op de kooruitvoeringen goed voor de dag te komen en ouders en familie weg te blazen met een fantastisch optreden in de buitensociëteit van de Hanzehof, een oude concertzaal met een prachtige akoestiek.

De muzieksectie heeft dit jaar weer een gevarieerd repertoire uitgezocht met onder andere rhythm of life, delen uit het Requiem van Cherubini en wereldliederen.

Om alle klassen aan bod te laten komen zijn er een drietal avonden gepland waarop leerlingen te horen zijn, namelijk woensdag 10 april, maandag 27 mei en dinsdag 28 mei.

Op maandag 27 mei komt zelfs ook nog ons oud leerlingenkoor zingen. Elke avond zijn er twee voorstellingen, van 19:30 tot 20:30 uur en van 21:00 tot 22:00 uur.

Entreekaarten kosten € 5,- per stuk en de kaarten worden op school verkocht tijdens de pauzes. Aan de deur van de Hanzehof worden alleen nog kaarten verkocht wanneer deze niet zijn uitverkocht.


Terug naar home