Volgend jaar naar het VO?

Zit je nu in groep 8 dan ben je je samen met je ouders aan het voorbereiden op de stap naar de middelbare school. Dit jaar is alles anders vanwege het coronavirus en alle Zutphense middelbare scholen hebben besloten om geen open dag te houden. We hopen dan ook dat je toen je in groep 7 zat al wel een aantal open dagen hebt bezocht, zodat je weet hoe een middelbare school eruit ziet.

Wat we gelukkig wel kunnen organiseren is een middag waarop je onze school kan komen bekijken, zonder je ouders. Je krijgt dan een rondleiding door de school en volgt een paar lessen. Zo kun je de sfeer op onze school proeven en ons onderwijs beleven.  

Wil je dus weten hoe het op de Vrijeschool is en wat we allemaal doen, kom dan vooral naar de minilessen op onze locatie Weerdslag 14A in Zutphen. 

De minilessen* vinden plaats op:

  • vrijdag 5 februari 2021 van 13:15 tot 15:00 uur
  • vrijdag 12 februari 2021 van 13:15 tot 15:00 uur

Om deze middagen goed te organiseren willen we je vragen of je ouders je opgeven voor één van deze middagen. Klik hier om het aanmeldformulier voor de minilessen in te vullen. Deze lessen zijn alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8.

Op onze locatie aan de Dieserstraat waar onze leerlingen zitten die het onderwijs van de Reggestroom (vmbo bb/kb) volgen, zal op woensdag 10 februari 2021 van 13:15 tot 15:00 uur een kijkmiddag* georganiseerd worden. 

Ook voor de Regge kijkmiddag moet je opgegeven worden via een aanmeldformulier wat vanaf 11 januari 2021 op onze website zal komen te staan.

*Deze dagen zijn onder voorbehoud van de dan geldende corona maatregelen. Kijk op onze website voor de actuele situatie op dat moment.