Vrije School Zutphen

YouTube filmpje Vrijeschool dingt mee naar prijs!

Het YouTubefilmpje van de Dag van de Franse taal op de Vrije School Zutphen dingt mee naar de prijs van Concours vidéo.

Op donderdag 12 november 2015 was de landelijke dag van de Franse taal. Op honderden scholen in het hele land werd er deze dag extra aandacht besteed aan het vak Frans en zo ook op onze school! In de ochtend (tussen 8:55 en 10:40 uur) kregen alle leerlingen van de 8e en 9e klassen mavo en havo/vwo door de docenten Frans een echt Frans ontbijtje geserveerd. Dit alles is op video vastgelegd en het YouTubefilmpje dingt nu mee naar een prijs!

Hierbij dan ook een oproep om het filmpje te like-en, want wellicht komen we dan in de finale!

Concours vidéo deel 2: Frans ontbijt en een levende Franse vlag op de Vrije School Zutphen. Like de video en help deze school naar de finale!

Posted by Dag van de Franse taal on woensdag 18 november 2015

Zutphen positief over nieuwe vrijeschool Deventer

Intentieverklaring is getekend.

Maandag 16 november jl. is de verklaring waarin de intentie wordt uitgesproken om "onderzoek en inspanningen te verrichten en openheid van zaken te geven teneinde vast te stellen of een vrijeschoolafdeling kan worden ingericht in Deventer" ondertekend door mevrouw N. Buvelot (voorzitter VS Deventer VO i.o.), de heer V. Assink (plv. voorzitter Centrale Directie Etty Hillesum Lyceum) en mevrouw L. Plaschek (bestuurder Stichting De Vrije School Noord en Oost Nederland).

In de bijlage is deze intentieverklaring opgenomen.


Aanmelden 2016-2017

Op alle Zutphense Scholen is aanmelding voor het komende schooljaar (2016-2017) mogelijk van 1 tot en met 31 maart 2016.

Het aanmeldingsformulier zal vanaf 1 maart 2016 op onze website te vinden zijn. Ouders melden zelf hun kind aan via dit formulier. Alle formulieren moeten uiterlijk op 31 maart voorafgaand aan het nieuwe schooljaar binnen zijn. Aanmeldingen die ná 31 maart binnenkomen, worden alleen in behandeling genomen indien er naar het oordeel van de school plaats is.


Open Dag

Onze Open Dag vindt plaats op ZATERDAG 30 JANUARI 2016 VAN 10:00 - 14:00 uur aan de locatie Weerdslag 14a te Zutphen.

Voor ouders die op bovenstaande datum verhinderd zijn is er op dinsdag 12 januari 2016 om 20:00 uur nog een informatieavond, ook aan de locatie Weerdslag 14a.

Op woensdag 3 februari 2016 van 13:15 - 15:00 uur is er een informatiemiddag over het Regge onderwijs aan de locatie Dieserstraat 52 te Zutphen.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Wat maakt de Vrijeschool uniek.pdfWat maakt de Vrijeschool uniek.pdf[ ]1192 Kb